Ik ben zelf natuurlijk nog een jonge keeper. Ik geloof in elk geval in heel hard werken en na iedere tegenslag er terug hard tegenaan gaan. Probeer je door moeilijke momenten zowel sportief als mentaal door te slaan door altijd in jezelf te blijven geloven. Ik kijk ernaar alsof je een boek leest. Als de pagina uit gelezen is, sla je het blad om en lees je verder.

Wil jij ook in vorm blijven?

Ik ben zelf natuurlijk nog een jonge keeper. Ik geloof in elk geval in heel hard werken en na iedere tegenslag er terug hard tegenaan gaan. Probeer je door moeilijke momenten zowel sportief als mentaal door te slaan door altijd in jezelf te blijven geloven. Ik kijk ernaar alsof je een boek leest. Als de pagina uit gelezen is, sla je het blad om en lees je verder.

Discover here the 5 week schedule to stay in shape